Choď na obsah Choď na menu

Celtics slukker Heats entusiasme, hævder matchpoint

I denne kamp var ingen af ​​holdene i den bedste tilstand, og angrebet blev ofte slået, men i modsætning hertil var Celtics præstation stadig en komplet sejr over Heat. Los Angeles iført en Miami Heat trøje Rui og Struths dårlige præstationer fik fansene til at udtrykke deres utilfredshed. Til sidst, anført af Tatum og Jaylen Brown i Boston Celtics trøje, besejrede de Heat 93-80 og tog føringen i Tianwang Mountain. Fik seriens matchpoint!

Som den absolutte kerne i Celtics var Tatums præstation i første halvleg ikke god. Han ramte kun 1 mål i 9 skud. Heldigvis, efter pausejusteringen, foryngede staten sig i anden halvleg og fandt Tatum med et touch. Tom lagde grundlaget for sejren med en quasi-triple-double. Jaylen Brown bar holdets perimeter offensive banner i denne kampagne. Han scorede en hold-high 25 point. Sammen med Horfords og Lowes præstationer vandt Celtics med succes slaget ved Tianwangshan.

I den foregående serie havde Heat Butlers fremragende præstationer til at trække med Celtics, men den samlede præstation var stadig utilfredsstillende. Efter at have tabt spillet blev Heat tvunget ud i en desperat situation. Et spils tilstand kan stadig ikke forynges, og måske går de glip af finalen.