Choď na obsah Choď na menu

Golden State Warriors er besejret

Efter at have slået Nuggets anført af MVP-vinderen Jokic i første runde af slutspillet, mødte Warriors Grizzlies, den største dark horse i Vesten i denne sæson, i Western Conference-semifinalerne. Dommerens straffeskala, Dillon Bruces fejl og Mo Skaderne på Rand og Peyton gjorde, at denne gruppe af matchups var meget at se. De mere erfarne Warriors, anført af Curry, vandt serien efter de første fire kampe. Pointen, i den femte matchup, tog Warriors til Memphis for at udfordre Grizzlies. Denne kamp kunne stadig ikke se Morant iført sin Memphis Grizzlies trøje, men alligevel var Warriors som et rod i begyndelsen. , indtil slutningen var der ingen stat, og i hjemmefansens jubel spillede Grizzlies bølger af offensive klimaks og scorede 77 point i hele kampen, hvilket førte Warriors med så meget som 55 point på det meste. I sidste ende overgav Warriors sig også tidligt, og Grizzlies slog også deres modstandere 134-95 og udlignede serien til 2-3.

Inden den femte kamp mellem de to sider udgav Curry hårde ord i håb om at slå Grizzlies, men virkeligheden var den modsatte. Curry spillede også kun 25 minutter i denne kamp, ​​og hans personlige præstation var ikke så fremragende som før, og Green havde også på hinanden følgende turnovers, mens Warriors var nede med en bred margin, hvilket gav Grizzlies en chance for at kæmpe tilbage. Green, som kun spillede 22 minutter, kom ud af banen efter at have lavet mange fejl, og deres tilstand er også indbegrebet af Warriors i dette spil, og at tabe er blevet en rimelig ting.

I dette spil var Grizzlies i stand til at vinde en stor sejr. Hovedårsagen er, at Warriors gav muligheden, mange kontraangrebsmuligheder, så Grizzlies fastholdt en meget høj angrebssuccesrate. Warriors har skabt en pinlig rekord og håber, at de i næste kamp kan se, at de kan vinde de tabte point for holdet, der bærer Golden State Warriors trøje.