Choď na obsah Choď na menu

Trods tabet er han stadig rygraden i holdet

I begyndelsen af ​​den nye sæson var den første åbner Philadelphia 76ers, det østlige kraftcenter, der introducerede mange veteran Rockets i offseason. Deres modstander var Boston Celtics, der hadede finalerne. Efter kampen startede gik de to hold ind i hånd-til-hånd-kampen, i slutningen af ​​halvlegen vendte de tilbage til omklædningsrummet for at hvile med et 63-niveau. I det sidste kvarter indledte 76ers et kontraangreb, men Celtics gav dem ikke en chance, og besejrede til sidst 76ers 126-117. , Men iført den nye sæsons Philadelphia 76ers trøje er Hardens præstation ekstremt modig, lad folk se Harden i Rockets-perioden, og lad også folk have forventninger til 76ers.

I begyndelsen af ​​sidste sæson ledede Tatum og Jaylen Brown holdet med dårlige præstationer, hvilket fik dem til at falde i rygter om opløsning. For at genvinde fortidens herlighed gennemførte Green Kay også en tung signering i offseason, det vil sige, at han hentede Brogdon, et medlem af 180-klubben. I den nye sæson bar Brogdon for første gang en Boston Celtics trøje og påtog sig ansvaret for at fortsætte holdets offensive ildkraft. Hans præstationer beviste hans værd. Både Tatum og Jaylen Brown har bevaret en meget god konkurrencetilstand, og den fremragende præstation af de tre af dem er også blevet nøglen til holdets sejr.

I offseason øvede Harden hårdt, og han opnåede tydelige resultater. I dette spil iscenesatte han mange soloshows, hvor han med magt trak sig tilbage mod Tatums forsvar under indflydelse af hans enorme indeslutning. , holdkammeraterne Harris, Embiid og Maxie scorede også tocifret, men han var i perimeterpositionen i lang tid, hvilket gjorde det muligt for holdet at blive undertrykt af modstandere i begge ender af den indvendige offensiv og defensiv, så Celtics havde det bedre. er mange muligheder for at angribe, og i sidste ende kan vi kun fortryde det første nederlag.